"Sarı kırmızılılar, ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek adına yoğun bir çaba sarf ediyor. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un öncülük ettiği plan doğrultusunda takımı güçlendirmek için harekete geçti.

A spordan aktarılana göre, Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton forması giyen Jakub Moder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu sezon yalnızca 199 dakika süre alan ve daha fazla forma şansı arayan 24 yaşındaki futbolcu, ayrılmak isteğiyle biliniyor.

11-33

Sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek olan Moder, merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında görev yapıyor. Sağ ayağını etkin bir şekilde kullanan Polonyalı futbolcu, Lech Poznan kariyerinde 229 maça çıkarken 26 gol atmış ve 23 asist yapmıştır.

Galatasaray yönetimi, Moder için resmi temaslara başlamak üzere. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray, Moder'e 10 milyon Euro ödeyecek. 2022'de 12 milyon Euro'ya kadar yükselen değeriyle dikkat çeken Jakub Moder, hem saha içindeki mücadeleci yapısıyla hem de çevre kontrolündeki başarısıyla bilinen önemli bir futbolcu."

Kaynak: HABER MERKEZİ