Galatasaray'ın başarılı forveti Mauro Icardi'nin sahalara dönüş maçı planları değişiyor. Sakatlık nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Icardi'nin önceden Trabzonspor maçında sahalara döneceği düşünülüyordu.

Sabah'ın haberine göre: Ağrılarının devam etmesi üzerine Arjantinli yıldızın bu maça yetişmesi zor görünüyor. Sakatlığın 20. gününde yapılacak değerlendirme sonrasında maske ile sahaya çıkabileceği belirtilmişti.

Fenerbahçe derbisinin ardından oynanan Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyen Icardi'nin, Trabzonspor maçında da oynaması zor gibi görünüyor.

21 Ocak'taki Trabzonspor maçının ardından Galatasaray, 25 Ocak'ta iç sahada İstanbulspor, 29 Ocak'ta ise yine İstanbul'da Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Derbiye yetimesi mümkün görünmeyen Icardi'nin İstanbulspor ve Gaziantep FK ile karşılaşacağı maçlarda forma giyme olasılığı bulunuyor.

Deneyimli golcünün dönüş tarihi ve performansı büyük bir merakla bekleniyor. Bu sezon 27 maça çıkan Icardi, 17 gol ve 6 asistle önemli bir skor katkısı sağlamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ