Alanyaspor, Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı Alanyaspor, Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray'ın sevilen futbolcusu Kerem Demirbay, futbol sahalarının dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Demirbay, 19 Nisan'da yayınlanacak olan "Dengeler: Biri Olmak" dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Cihangir Ceyhan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, GAİN platformunda izleyicilerle buluşacak. Demirbay, dizide farklı bir karaktere hayat vererek izleyicileri şaşırtacak.

Sosyal Medyayı Sallayan Sahne

Dizinin heyecanla beklenen bölümünde Demirbay'ın performansı, futbol sahasındaki yeteneklerinin ötesine geçiyor. Sosyal medyada paylaşılan kısa bir sahnede Demirbay'ın oyunculuk yeteneği beğeni topladı.

Demirbay'ın Hayranları Heyecanlı

Demirbay'ın hayranları, sosyal medyada paylaştıkları yorumlarla dizinin yayınlanmasını heyecanla bekliyor. Demirbay'ın oyunculuk performansının nasıl olacağını merak eden hayranlar, dizinin fragmanını ve paylaşılan kısa sahneleri yorum yağmuruna tuttu.

Demirbay'dan Farklı Bir Yön

Demirbay, futbol sahalarındaki başarısının yanı sıra oyunculuk yeteneğiyle de izleyicileri şaşırtmaya hazır. Dizideki rolüyle Demirbay, futbolun dışında da farklı yönlerini gösterecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ