Beşiktaş'ta bulunan 16 katlı bir binanın en alt katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Yangında mahsur kalanları kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. İstanbul Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Yangının neden çıktığı ve yangından etkilenenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgiler henüz açıklanmadı.

Patlama sonrası yangın çıktı!

Şişli'de tadilat yapılan bir gece kulübünde yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. İlk açıklamalara göre 29 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığını duyuruldu.

Şişli Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi, Esentepe Mahallesi, Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama yaşandı.

Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı ve yangının hızla büyümesiyle kulüp ve bina dumanla doldu. Bu sırada kulüp ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri içeride mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA