Kuryelerin motosikletlerini çalan çeteye operasyon: 6 gözaltı Kuryelerin motosikletlerini çalan çeteye operasyon: 6 gözaltı

Olay, dün gece saat 23.15 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Plakası belirlenemeyen bir otomobille gelen saldırganlar, sokakta park halindeki bir otomobildeki kişilere silahla ateş açtı. Saldırıda otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Saldırganlar, geldikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Mahalle sakinleri, silah sesleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polis olay yerinde inceleme yaptı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulunduktan sonra hastaneye kaldırdı. Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis, 40’a yakın boş kovan tespit etti. Ayrıca saldırının yapıldığı otomobilde de çok sayıda mermi girişinin olması dikkat çekti. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Olaya karışan saldırganların kimliklerini ve kaçış güzergahlarını belirlemek için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: (DHA)