Birbirlerine yaptıkları şakalarla sık sık gündeme gelen eski dostlar George Clooney ile Brad Pitt, yıllar sonra aynı filmde. Son olarak 2008 yapımı Aramızda Casus Var (Burn After Reading) filminde rol alan ikili, "Wolfs" adlı filmde bir araya geldi.

Pitt 5

ntv'nin haberine göre; 16 yıl sonra aynı filmde başrolleri paylaşan Clooney ile Pitt, Jon Watts'ın yönettiği filmde yalnız çalışan iki tamirci olarak aynı göreve atanıyor.

Pitt 4

Sony Pictures, filmden ilk resmi fragmanı yayınladı. Filmde Clooney ve Pitt'e, Amy Ryan, Austin Abrams ve Poorna Jagannathan gibi isimler eşlik ediyor.

Pitt 3

Wolfs filmi 20 Eylül'de vizyona girecek.

Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Clooney, filmde Pitt ile rol almasıyla ilgili esprili bir şekilde "Evet, çalışmaya ihtiyacı vardı. O gelecek vadeden bir oyuncu" dedi.

Pitt 2

Ocean's efsanesinde oynadılar

Clooney ile Pitt, Ocean's üçlemesinde (2001-2007) başrolleri paylaşmıştı.

İkili daha sonra Tehlikeli Aklın İtirafları (Confessions of a Dangerous Mind) filminde rol aldı. Öte yandan aktörler, son olarak Hayali Arkadaşlar (2024) filminde seslendirmenlik yaptı.

Pitt 1

Yeni Ocean's geliyor

Greta Gerwig’in yönetmenliğini üstlendiği "Barbie" filminde başrolleri paylaşan Ryan Gosling ve Margot Robbie, yeni Ocean’s Eleven filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Jay Roach’un yönetmen koltuğunda oturacağı ve Carrie Solomon’un senaristliğini üsteleneceği filmin 1960’lı yıllarda Avrupa’da geçmesi bekleniyor. Film, Ocean's serisinde yaşanan olaylardan öncesini konu alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ