Motosikletli Çatı Altında Kaldı

Giresun’un Nizamiye Mahallesi’nde bir apartmanın çatısı, rüzgarın etkisiyle uçtu. Uçan çatı parçaları, yolda seyreden bir motosiklet sürücüsünün üzerine düştü. Sürücü, çatı altında kalarak yaralandı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin koşarak saniyelerle yaralanmaktan kurtulduğu, motosiklet sürücüsünün ise çatı parçalarının altında kaldığı görüldü.

Okul Bahçesine Çatı Düştü

Öte yandan Alucra ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu’nun bahçesine de bir çatı düştü. Hafta sonu olması nedeniyle okulda kimsenin olmadığı, çatının da kimseye zarar vermediği öğrenildi.

15 Hayvan Telef Oldu

İlçeye bağlı Çakrak köyünde ise fırtına, 5 evin çatısını kullanılmaz hale getirdi. Köyün Turnalı Mahallesi’nde Mehmet Ceylan’a ait mandıranın çatısı da çöktü. Çatının altında kalan 15 küçükbaş hayvan telef oldu.

Yaban domuzunun saldırısına uğramaktan son anda kurtuldu! Yaban domuzunun saldırısına uğramaktan son anda kurtuldu!

Vali Ziyaret Etti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, fırtına nedeniyle yaralanan bir vatandaşı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Vali Serdengeçti, yaralının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kaynak: İHA