Öncüsü GT 10 Pro'nun tasarımını genel hatlarıyla takip eden GT 20 Pro, bazı önemli değişikliklerle de geliyor. Arka tarafta sekiz renk kombinasyonu ve dört aydınlatma efekti üreten yeni LED setleri bulunan cihaz, daha şık ve modern bir görünüme sahip.

8,15 mm kalınlığında ve 194 gram ağırlığında olan telefon, Mecha Mavi, Mecha Turuncu ve Mecha Gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuyor. IP54 derecelendirmesine sahip olan GT 20 Pro, bu sayede toza ve sıçrama suyuna karşı da dayanıklılık gösteriyor.

GT 20 Pro'nun en önemli özelliklerinden biri ise ekranı. 6,78 inç büyüklüğündeki AMOLED panel, 120 Hz'den 144 Hz'e yükseltilen yenileme hızıyla oyunlarda akıcı ve keyifli bir deneyim vadediyor.

Jüpiter'den büyük ama pamuk şeker kadar hafif gezegen! Jüpiter'den büyük ama pamuk şeker kadar hafif gezegen!

Performans ve Depolama

Gücünü MediaTek Dimensity 8200 Ultimate işlemciden alan GT 20 Pro, oyun odaklı bir cihaz olması nedeniyle yeni bir grafik işlem birimi olan Pixelworks X5 Turbo'yu da kullanıyor. Bu sayede 60 fps'ten 120 fps'ye kadar kare hızları sunabilen telefon, oyunlarda üstün bir performans sergiliyor.

Geçen yılki modelde sadece 8 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği bulunan Infinix, GT 20 Pro'da 12 GB RAM seçeneğini de eklemiş. 5.000 mAh batarya kapasitesine ve 45W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, bu sayede uzun süreli kullanım imkanı da sunuyor.

Kamera

108 MP ana kameraya ve iki adet 2 MP kameraya sahip olan GT 20 Pro, bu alanda ön plana çıkan bir cihaz olmasa da, oyun telefonu odaklı olması nedeniyle bu durum pek de şaşırtıcı değil. Ön tarafta ise 32 MP'lik bir selfie kamerası bulunan telefon, 4K 60 fps video kaydı da yapabiliyor.

Fiyat ve Kullanılabilirlik

Fiyat ve kullanılabilirlik bilgileri henüz açıklanmayan GT 20 Pro'nun önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ