Gündüz Tartıştığı Adamı Vurdu

Olay, gündüz saatlerinde Alsancak Mahallesi 6210. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, E.G. ile O.U. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.G., üzerinde bulunan tabancayla O.U.'yu vurarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan O.U., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Akşam Kendini Vurdu

Olayın ardından polis ekipleri, E.G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ancak akşam saatlerinde, E.G., Kocasinan Bulvarı üzerinde bir tanıdığının iş yerine gitti. Burada tabancasıyla başına ateş eden E.G., ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, E.G.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Ancak E.G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olayın nedenini ve ayrıntılarını araştırıyor. E.G. ve O.U.'nun arasındaki husumetin ne olduğu ve neden silahlı çatışmaya dönüştüğü henüz bilinmiyor.

Kaynak: İHA