Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, bugün sabah saatlerinde Karapınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. idaresindeki servis otobüsü, dört yol ağzında Yıldırım Belediyesi’nde temizlik görevlisi Emin Durmuş (53) idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Durmuş, otobüsün altında kalarak yaklaşık 6 metre sürüklendi. Ağır yaralanan Durmuş’a çevredekiler ilk yardımda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi.

A W128384 03

Hastanede Yaşamını Yitirdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Durmuş’u Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Durmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durmuş’un cansız bedeni, kılınan cenaze namazının ardından Kestel ilçesi Narlıdere Mahallesi’nde toprağa verildi.

Kaza Anı Kamerada

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, servis otobüsünün motosiklete çarptığı ve sürücüyü bir süre altında sürüklediği görüldü.

Engelli Kızı İçin Çalışıyormuş

Hayatını kaybeden Emin Durmuş’un, emekliliğe hak kazanmasına rağmen fiziksel engelli kızı Senem Durmuş’un (21) bakım ve tedavi masrafları için çalıştığı öğrenildi. Mahalle muhtarı Mehmet Çakır, Durmuş’un her gün gördükleri, belediyenin çalışanı, kendi halinde bir abileri olduğunu söyledi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA0