İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Akyurt ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.


Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada,Türkiye'nin ve Türk milletinin zor yolun yolcuları olduğunu dile getirdi. Bu yolda fırsatların, kaynakların, güzelliklerin çok ancak engellerin de fazla olduğunu söyleyen Soylu, bunun, Türkiye'nin kıskananının ve taliplisinin fazlalığından kaynaklandığını ifade etti. Ülkeyi ve kardeşliği korumak için büyük mücadele içerisinde bulunduklarını ifade eden Soylu, Gezi olaylarının nedeninin 8 ağaç değil, o dönem açıklanan 100 milyar dolarlık yatırım paketi olduğunu kaydetti.

"İHA'larla onlara ne numaralar çekeceğiz"

Teröristlerin hareket edemez duruma geldiğini vurgulayan Soylu, "Öyle bir şey icat ettik ki teröristlerin bir adım atması, kafalarını bir daha bir yerden bir yere çıkarabilmesi mümkün değil. Havalar biraz daha düzelsin bak insansız hava araçlarımızla onlara ne numaralar çekeceğiz." dedi.

Bakan Soylu, bugüne kadar yaşanılan sıkıntıların bundan sonraki nesiller tarafından yaşanmaması için çalıştıklarını kaydetti.