Son günlerde sıkça gündeme gelen iPhone SE 4 modeli, tasarımıyla şimdiye kadar olduğundan daha fazla dikkat çekiyor. En son sızıntılara göre, önceki seride bulunan Home butonu ve Touch ID sensörü yeni modelde yer almayacak gibi görünüyor. Ancak arka tarafta yine tek bir kamera bulunması bekleniyor.

shiftdelete.net'in haberine göre; Bu değişikliklerle, cihaz eskisine göre çok daha modern bir görünüme sahip olacak ve bu durumun iyi bir satış performansına yol açması bekleniyor. Eğer bu tahminler gerçekleşirse, Apple'ın son dönemde yaşadığı hisse değeri düşüşüne karşılık yeniden yükselişe geçebilir. İşte bu konuyla ilgili en önemli detaylar.

iPhone SE 4 tasarımıyla gündem oldu

Son zamanlarda iPhone SE 4 modelinin büyük ölçüde iPhone 15'lerin tasarımından ilham alacağına dair çıkan söylentilere rağmen, şu anda bu iddiaların doğru olmadığı görünüyor. Görünüşe göre, cihazın Dynamic Island yerine klasik bir çentikle geleceği belirtiliyor. Bu durumda, yeni ürünün iPhone 14'e büyük benzerlik göstereceği tahmin ediliyor. Bu iddiaların gerçek olması durumunda, mobil dünyada önemli değişiklikler yaşanabilir.

Önceki nesli olan 2022 modeli istenen başarıyı elde edemediğinde, iPhone SE serisi telefonların üretiminin durdurulabileceği dahi konuşulmaya başlamıştı. Ancak Apple yönetimi, ürünün bulunduğu fiyat aralığında önemli bir rekabet avantajı yakalayacağına inandığı için yeni bir SE hamlesi yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Büyük olasılıkla 2025 yılında piyasaya sürülecek olan ürünün, resmi çıkış tarihi henüz netleşmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ