Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci, başarılı performansı sonrası Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. 4 ekibin peşinde olduğu İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe, kulüp tarihine geçecek rekor bir bonservis talep ediyor.

Peşinde Sevilla, Newcastle, Lazio ve Rennes Var

Milliyet'in haberine göre İrfan Can Kahveci için Sevilla, Newcastle United, Lazio ve Rennes devrede. Haberde Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'den 25 milyon euro bonservis geliri beklediği vurgulandı. Transferin bu rakama gerçekleşmesi halinde milli futbolcu, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek.

Eski hocası İrfan Can'ı isteyen İspanyol ekibini açıkladı Eski hocası İrfan Can'ı isteyen İspanyol ekibini açıkladı

Fenerbahçe'nin Rekor Transfer Geliri Beklentisi

Fenerbahçe'de bu alandaki rekor 21'er milyon euro ile Vedat Muriqi ve Elvir Baljic'e ait.

Başakşehir de Pay Alacak

Öte yandan Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi 11 milyon euronun üzerinde bir rakama satması durumunda Başakşehir'e pay verecek. Sarı-Lacivertliler, deneyimli futbolcunun transfer edildiği tarihte KAP'a yaptığı açıklamada 11 milyon euroyu aşan tutarın yüzde 20'sinin Başakşehir'e ödeneceğini bildirmişti.

İrfan Can Kahveci'nin Performansı

Bu sezon tüm kulvarlarda 43 maça çıkan ve 2624 dakika süre alan İrfan Can Kahveci 16 gol, 12 asistlik skor katkısı verdi. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ