Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı işkence yaparak görüntüleyip sosyal medyada paylaşan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya, 17'şer yıl hapis istemiyle yargılanacak.

dayak 2

Furkan Alkaş'ın ailesi, oğullarının sosyal medyada dolaşan işkence görüntülerini gördükten sonra polise başvurmuş ve şüpheliler tutuklanmıştı.

dayak 3

İddianameye göre, Furkan Alkaş, alacak meselesi nedeniyle Muhammet Ramazan Batır'ın evine gitti. Orada Soner Kaya ve Osman Dova'nın da katılımıyla elleri arkadan bağlanan, ağzı kapatılan Furkan Alkaş'a işkence yapıldı. Bu anlar, Osman Dova tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

dayak 5

Muhammet Ramazan Batır ve Soner Kaya, Alkaş'ı döverek cebinden 2,500 TL aldılar. Osman Dova, işkence görüntülerini kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Çin'de otoyolun çökmesi sonucu çok kişi hayatını kaybetti Çin'de otoyolun çökmesi sonucu çok kişi hayatını kaybetti

dayak 6

Sanıklar, 'Gece vakti konut veya iş yerinde, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma', 'Hakaret', 'Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek', 'Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından 17 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak. Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davaya tutuklu sanıkların önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: DHA