Kalp krizi geçirdi iddialarına yanıt: Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sağlık durumuna ilişkin çıkan iddialarla ilgili bir açıklamada bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde;  Cübbeli Hoca’nın sağlık durumu hakkında önemli açıklama! Bazı haber kanallarında çıkan ve sosyal mecrâlarda yayılan “Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Dün anjiyo için gittiği hastaneden gün içinde çıktı ve evinde istirahat etmektedir. Şu an sağlık durumu gayet iyi olup inşâallâh bu akşam iftara 45 dakika kala ve saat 22.15’te yapılması planlanan canlı yayınlarında sizlerle buluşacaktır."

Bursa'da drift atanlara 5 milyon 189 bin TL ceza Bursa'da drift atanlara 5 milyon 189 bin TL ceza

"Yayınlarımızı Lâlegül TV, Lâlegül FM ve YouTube kanalımızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.   Cübbeli Hoca’nın sağlık durumu hakkında önemli açıklama!Bazı haber kanallarında çıkan ve sosyal mecrâlarda yayılan “Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Dün anjiyo için gittiği hastaneden gün içinde çıktı ve evinde istirahat etmektedir."

Kaynak: HABER MERKEZİ