Fenerbahçe'den Real Madrid'e geçen yaz transfer döneminde transfer olan Arda Güler, henüz Real Madrid'in ilk 11'inde düzenli olarak yer alamadı. Real Madrid'in güçlü kadrosu, genç futbolcunun sürekli olarak sahaya çıkmasını engelledi. Arda Güler, A Milli Takım kampındayken şaşırtıcı bir iddiaya konu oldu.

Arda hakkındaki iddialar neler?

İspanyol basınından Relevo'da yer alan haberde, Real Madrid'in antrenör kadrosunun, Arda Güler'in bazı disiplinsiz davranışlarından rahatsız olduğu ve oyuncunun uyarıldığı belirtildi.

Adana Demirspor-Galatasaray maçına Portekizli VAR hakemi Adana Demirspor-Galatasaray maçına Portekizli VAR hakemi

Arda Güler'in boş zamanlarında sergilediği bazı disiplinsiz davranışların, kulüp personeli ve antrenör ekibinin dikkatini çektiği ifade edildi.

Gelen iddialar arasında, bu şikayetlerin Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye kadar ulaştığı yer alıyor.

Arda durumu kısa sürede toparladı!

Haberde, Arda Güler'in uyarılmasının ardından olumlu bir tepki gösterdiği ve kendisine çeki düzen verdiği ifade ediliyor. Teknik ekibin mesajının etkili olduğu ve Arda'nın bu uyarıdan sarsılsa da kendine geldiği belirtildi.

"O günden beri oyun kurucu antrenmanlardaki teknik detaylarıyla her zamanki gibi herkesi memnun etmekle kalmıyor, özellikle de dar alanlarda sadece kendisinin hayal edebileceği pasları görüyor.

"Arda Güler şimdi özellikle görevine odaklanmış, bir yedek olarak durumunu tersine çevirmek için motive olmuş durumda. Şimdi oyuna girerken gülümsüyor ve mutlu."

Kaynak: HABER MERKEZİ