Real Madrid'e geçen yaz transfer olan Arda Güler, sakatlıklarla mücadele ettiği dönemden sonra forma şansı bulmakta zorlanıyor. Son günlerde transfer söylentileri etrafında adı sıkça anılan Arda için belirsizlik devam ediyor.

İspanyol haber sitesi El Mira'nın aktardığına göre, Real Madrid forması altında yeterince şans bulamayan Arda Güler'in Sevilla'ya kiralık olarak gönderilme ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberde, Arda Güler'in Real Madrid'deki deneyiminin hayal kırıklığına yol açtığı ve özellikle teknik direktör Carlo Ancelotti'ye olan kızgınlığını dile getirdiği ifade edildi.

19 yaşındaki futbolcunun kariyerinin sekteye uğramaması ve daha fazla forma şansı bulabilmesi adına başka bir LaLiga takımına kiralık gitmeyi istediği belirtildi. Sevilla'nın bu konuda devreye girdiği ve sportif direktörü Victor Orta'nın Arda Güler için kiralama teklifi yapacağı aktarıldı.

Arda Güler'in Real Madrid'de az süre almasına taraftarların da tepki gösterdiği vurgulanarak, Carlo Ancelotti'nin oyun stratejisine ilişkin farklı görüşlerin bulunduğu ve bu durumun hem taraftarları hem de Arda'yı rahatsız ettiği belirtildi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

Real Madrid'in, Arda Güler'in potansiyelinin boşa gitmemesi adına onu kiralık göndermeye sıcak baktığı ve gelecek tekliflere açık olduğu öne sürüldü. Ayrıca Real Sociedad'ın da Arda Güler'i transfer gündemine aldığı ifade edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ