İsrail askeri, işgal altındaki Batı Şeria'da bir markette ailesiyle alışveriş yapan küçük çocuğun üstündeki kıyafeti zorla çıkarttı ve şiddet uyguladı.

Hindistan'da reklam panosu faciası! Çok sayıda ölü-İzle Hindistan'da reklam panosu faciası! Çok sayıda ölü-İzle

Sosyal medyada paylaşılan bir video, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde bir markette, annesi ve küçük kardeşiyle alışveriş yapan yaklaşık 10 yaşlarında bir Filistinli çocuğu gösteriyor.

Marketin içine giren tam teçhizatlı ve silahlı 4 İsrail askerinden biri, Filistinli çocuğu yanına çağırarak şiddet uyguluyor. Çocuğun suratına ve kafasına vurarak şiddet uygulayan asker, aynı zamanda çocuğun üzerindeki kıyafeti de zorla çıkartıyor.

Görüntüde, küçük çocuğun şiddete maruz kaldığı ve korkudan ellerini havaya kaldırdığı anlar görülüyor. İsrail askerlerinin çocuğa uyguladığı şiddete tepki gösteren bir kişiye de kasadaki bölümde oturduğu sırada "sus" işareti yaptığı gözlemleniyor.

Görüntülerde, saldırgan İsrail askerin, küçük çocuğun üzerindeki kıyafeti yırtmaya çalıştığı ve daha sonra bir başka askere verdiği görülüyor. Bu asker de kıyafeti paramparça ediyor.

Kaynak: AA