İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı için bazı yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arası, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydanı arası ve Üçler, Tavukhane ve Nakilbent sokaklar ile Aksakal Caddesi ve bağlantılı sokaklar saat 07.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak.

Üsküdar'da Kısıklı Caddesi Altunizade Köprüsü üzerinden D-100 kara yolu güney yola katılım, Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önünden D-100 kara yolu güney katılım, Mahir İz Caddesi Altunizade Köprüsü üzeri D-100 kara yolu güney yola katılım ve Tophanelioğlu Caddesi D-100 kara yoluna katılım trafiğe kapatılacak.

Kadıköy'de ise Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı Kadıköy istikameti, Taşköprü, Fener Kalamış, Ahmet Mithat Efendi, Operatör Cemil Topuzlu ve Bağdat caddeleri ile Çetin Emeç Bulvarı trafiğe kapalı olacak.

Ayrıca, 1. Tersane Caddesi, Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi ile Refik Saydam Caddesi arası saat 08.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak. Saat 09.00 itibarıyla da Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Caddesi, Çırağan Caddesi, Muallim Naci Caddesi, Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, Bebek Arnavutköy Caddesi, Cevdet Paşa Caddesi, Yahya Kemal Caddesi, Baltalimanı Hisar Caddesi, Sakıp Sabancı Caddesi ve Katar Caddesi gibi yollar trafiğe kapatılacak.

Hastaneye ait medikal malzemeleri satan şahıslar tutuklandı Hastaneye ait medikal malzemeleri satan şahıslar tutuklandı

İstanbul'da düzenlenecek olan yarı maraton etkinliği nedeniyle de Sahil Kennedy Caddesi, Galata Köprüsü, Reşadiye Caddesi, Ankara Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi gibi birçok yol saat 04.30'tan itibaren trafiğe kapatılacak.

Sirkeci arabalı vapur seferleri saat 06.00-13.30 arasında yapılamayacakken, tramvay seferleri ise Beyazıt ve Kabataş arasında saat 07.00-13.30 arasında geliş-gidiş olarak yapılamayacak. Parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için İETT Genel Müdürlüğü saat 07.00'den itibaren sefer düzenlemesi yapacak.

Kaynak: AA