İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun etkinlikleri kapsamında şehirde bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Bu çerçevede, Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arasında, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydanı arası ile Üçler, Tavukhane ve Nakilbent sokaklar ile Aksakal Caddesi ve bunlara bağlanan cadde ve sokaklarda trafik akışı sağlanamayacak.

Böylesi görülmedi: 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti Böylesi görülmedi: 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti

Üsküdar'da, Kısıklı Caddesi Altunizade Köprü üzerinden D-100 kara yolu güney yola katılım, Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önünden D-100 kara yolu güney katılım, Mahir İz Caddesi Altunizade köprü üzeri D-100 kara yolu güney yola katılım, Tophanelioğlu Caddesi D-100 karayolu güney yola katılım trafiğe kapatılacak.

Kadıköy'de, Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı Kadıköy istikameti, Taşköprü, Fener Kalamış, Ahmet Mithat Efendi, Operatör Cemil Topuzlu ve Bağdat caddeleri ile Çetin Emeç Bulvarı trafiğe kapalı olacak.

Diğer yollara alternatif olarak Meclisi Mebusan, Kadırgalar, Bayıldım, Dereboyu, Ahmet Taner Kışlalı, Portakal Yokuşu, İnşirah, Küçük Bebek, Baltalimanı Çayır, İstinye, Sarıyer, Balaban Dere, Poligon, Tuncay Artun, Sanayi, Eski Büyükdere, Maslak Ayazağa ve Talatpaşa caddeleri, Dulkadiroğulları, Arnavutköy Dere, Trafo ve Ecza sokaklar ile Dolmabahçe Bomonti Tüneli ve Barbaros Bulvarı Sarıyer istikameti kullanılabilecek.

Saat 10.00'dan itibaren D-100 kara yolu güney yol Balmumcu ayrımlarının trafiğe kapatılacağı ve metrobüs seferlerinin saat 10.00'da kuzey yönde, köprünün kuzey yönü ise saat 12.00'de trafiğe kapatılacağı belirtildi. Tramvay ve arabalı vapur seferleri de durdurulacak.

Yol kapatmaları ve alternatif güzergahlarla ilgili daha detaylı bilgilerin İstanbul Valiliği'nin resmi açıklamalarından takip edilmesi öneriliyor.

Kaynak: AA