İşten Atılan Genç Sinir Krizi Geçirdi

Olay, Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Önder T. isimli genç, bir süredir yarı zamanlı olarak çalıştığı tekel markette işyeri sahibiyle sorun yaşadı. Genç, işyeri sahibinin kendisine yaptığı uyarılara aldırış etmeyince işten çıkarıldı. Bu duruma sinirlenen genç, akşam saatlerinde marketin önüne gelerek intikam almaya karar verdi.

Cips Standını Devirip Kaçtı

Önder T., marketin önünde bulunan cips standını merdivenlere doğru sürüklemeye başladı. Standı deviren genç, ardından olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay sırasında market sahibi ve çevredeki esnaflar şaşkınlık içinde genç adamın peşinden koştu. Olay, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Market Sahibi Şikayetçi Olacak

Olayın ardından konuşan market sahibi Kadir Akdağ, Önder T.'nin daha önce de kendisine ve ailesine terbiyesizlik yaptığını söyledi. Akdağ, “O arkadaş burada yarı zamanlı çalışıyordu. Ben ve işyeri sahibi birkaç yanlış hareketini gördük. Biz kendisini uyardık. O da aldırış etmedi. Biz de işine son verdik. O bunu hazmedemedi. Gelip bu şekilde zarar vermeye başladı. Artık insanların sabrı kalmadı. Karakola gidip polise başvuracağız. Cips standını alıp merdivenlerden aşağı atıyor ve zarar vermeye çalışıyor” dedi.

Kaynak: İHA