Sanatçı Farah Zeynep Abdullah'ın IQ testi gönderdiği Adana’nın Kozan ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Kazım Özgan İYİ Parti'ye geçti. Bunun üzerine ünlü oyuncu başkanı tebrik etti: “Yolun açık olsun zeka küpü başkan.”

Adana'nın Kozan ilçesinde mevcut Belediye Başkanı olan Kazım Özgan, AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Sonrasında Özgan İYİ Parti’nin Kozan Belediye Başkan Adayı oldu. Parti değiştiren başkanı ilk tebrik edenler arasında sanatçı Farah Zeynep Abdullah'ın olması dikkat çekti.

Farah Zeynep Abdullah 01

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A DAVA AÇMIŞTI

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filminin yasaklandığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde filmin vizyona girdiği fakat sonradan kaldırıldığı ileri sürülmüştü. Başkan Özgan ise iddiaları kabul etmemişti.

Özgan, ilçede Bergen filminin yayınlanmasının yasaklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya IQ testi ile cevap veren filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a “hakaret” suçundan 100 bin liralık tazminat davası açmıştı.

“YOLUN AÇIK OLSUN ZEKA KÜPÜ BAŞKAN”

Kazım Özgan’ın İYİ Parti’den belediye başkan adayı olduğunun duyulması üzerine ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Geçmişte aralarında yaşananları hatırlatan Abdullah, şu ifadelere yer verdi:

“Yolun açık olsun Bergen filmi için ‘Araştırdım bu film şiddet içeriyor’ deyip Kozan’da gösterilmesine mani olan, bana dava açıp, filminin reklamı için ‘Ünümden faydalanmak istiyor’ diyen zeka küpü başkan.”

Kazim Ozgan 01236

PARTİ ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Adana programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yeni partilisi Kazım Özgan'a parti rozetini taktı. Bu arada İYİ Parti'nin Adana’da ilçe belediye başkan adayları şöyle oldu: Çukurova Belediye Başkan adayı Birol Büyüköztürk, Karaisalı Belediye Başkan adayı Kemal Metin, Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Recep Balı ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı ise Bülent Alper.

DAHA ÖNCEDE PARTİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Bu arada Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan AK Parti ile başladığı siyasi hayatına Saadet Partisi ile devam etmişti. Sonrasında tekrar AK Parti’ye geçen Özgan 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde aday olmak için bu seferde İYİ Parti’ye geçiş yaptı.

Kaynak: MEHMET POYRAZ