Kaza, saat 02.00 sıralarında Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. 09 ACT 717 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan Tarık Yılmaz ile Oğuzhan Alin, Bayraklı yönünden Konak istikametine giderken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Motosikletten savrulan gençlerden Tarık Yılmaz, demir bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Oğuzhan Alin ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Alin’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Gaziantep'te kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti Gaziantep'te kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti

surucusunun-kontrolunden-cikan-motosiklet-devrildi-genc-yazar-hayatini-kaybetti-arkadasi-yarali_1183_dhaphoto1

Tarık Yılmaz, ‘İnsan Bu Dünyaya Ait Mi’ ve ‘Düşünür Ya İnsan Sonuçta’ isimli iki kitabın yazarıydı. 25 yaşındaki genç yazar, sosyal medyada da tanınıyordu. Kazadan kısa bir süre önce Oğuzhan Alin’in bir barda Tarık Yılmaz’ı kayda aldığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Oğuzhan Alin, Tarık Yılmaz’a “Puslu bakışları ile Tarık Yılmaz, kendisi yazar iki kitabı var, ama konuşamıyor, olsun” diye sesleniyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: (DHA)