İşçi Servisleri ve Otomobil Çarpıştı

Kaza, saat 23.00 sıralarında İzmir Çanakkale Yolu’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Engin Y. yönetimindeki 09 JL 542 plakalı otomobil, sol şeritte ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, orta şeritte seyreden Mehmet K. idaresindeki 35 S 03191 plakalı işçi servisine yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle işçi servisi karşı şeride savruldu ve 35 S 95060 plakalı başka bir işçi servisine çarparak bir iş yerinin duvarına çarptı.

İzmir'de kavgayı ayıran polise saldırı anı-İzle İzmir'de kavgayı ayıran polise saldırı anı-İzle

Yaralılara Müdahale Edildi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde sürücüler ile minibüste bulunan A.T, A.Y, T.T. ve O.Y’nin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan A.T’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Öte yandan kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, işçi servisi ve otomobilin refüjü aşıp karşı şeride geçtiği, işçi servisinin duvara çarpıp durduğu, otomobile ise başka bir işçi servisinin çarptığı anlar görülüyor. Ayrıca kaza yapan otobüste bulunan yolcuların otobüsten inme anı da görüntülerde yer alıyor.

Soruşturma Başlatıldı

Kazada hasar gören araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: (İHA)