Mourinho'nun Roma'dan ayrılmasının ardından, eski takımı Porto'ya dönebileceği iddia ediliyor. Mourinho'nun Porto ile önceki döneminde kazandığı birçok başarı, bu olasılığı güçlendiriyor.

Ntvspor'un haberine göre: Roma'nın resmi açıklamasında değişikliğin zorunlu olduğuna vurgu yapılırken, takımın başına eski oyunculardan Daniele De Rossi'nin getirilmesi duyuruldu.

Mourinho, 2021-2022 sezonunda Roma ile üç yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Bu dönemde, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazanan ve UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkan Roma, inişli çıkışlı bir performans sergilemişti.

Mourinho'nun eski takımı Porto'ya dönebileceği haberleri, Andreas Villas-Boas'ın Porto'da başkanlık seçimine aday olmasıyla daha da güçlendi.

Eğer Villas-Boas seçilirse, Mourinho'nun Porto'nun başına geçebileceği belirtiliyor. Mourinho'nun daha önce Porto'da elde ettiği birçok önemli başarı, bu dönüş ihtimalini heyecan verici kılıyor.

2002-2004 yılları arasında Porto'da görev yapan Mourinho, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, Portekiz Ligi (2), Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ