Bülent Ersoy’un vasiyetinde ‘Süleyman Soylu’ ayrıntısı: 'Burnum düşse yerden almayan senin çocuğun' Bülent Ersoy’un vasiyetinde ‘Süleyman Soylu’ ayrıntısı: 'Burnum düşse yerden almayan senin çocuğun'

Johnny Depp, Karayip Korsanları'nın yeni filminde yer almayacağını açıklamıştı. Ancak yeni söylentilere göre yapım şirketi, aktörü filmde başka bir rol oynaması için ikna etmeye çalışıyor.

Johnny Depp, 2018 yılında vizyona giren Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmindeki son büyük stüdyo projesinde yer almıştı. O zamandan beri aktör, eski eşi Amber Heard ile şiddet ve istismar suçlamaları üzerine yargılandığı davayla gündemde kaldı. Depp, mahkemede verdiği ifadede Karayip Korsanları serisine geri dönmeyeceğini söylemişti. Bu durum, aktörün hayranlarını üzmüş ve onun rolüne geri dönmesi için bir imza kampanyası başlatmışlardı.

Jack Sparrow’un yerini bir kadın oyuncu alabilir

Disney, Karayip Korsanları’nın altıncı filminin yapımına devam ediyor. Ancak serinin en sevilen karakteri Jack Sparrow’un kim tarafından canlandırılacağı henüz belli değil. Bazı kaynaklara göre Disney, Jack Sparrow’un yerini bir kadın oyuncunun alacağını planlıyor. Bu oyuncunun ise The Bear dizisinde rol alan Ayo Edebiri olabileceği konuşuluyor. Ayrıca Disney, Johnny Depp’i filmde başka bir rolle görmek için ikna etmeye çalışıyor. Ancak bu iddiaların doğruluğu henüz resmi olarak teyit edilmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ