Inter'de İtalya Serie A'da şampiyonluk yarışında olan Juan Cuadrado'nun yeni durağının Süper Lig olabileceği iddia ediliyor. Kolombiyalı futbolcunun, tıpkı Edin Dzeko gibi Inter'den sonra Türkiye'ye transfer olabileceği belirtiliyor.

Ntvspor'un haberine göre; Inter'in Serie A'da şampiyonluk için gün saydığı bir dönemde, deneyimli futbolcu Juan Cuadrado'nun sezon sonunda Inter ile yollarını ayırmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Cuadrado'ya Suudi Arabistan'dan ciddi bir ilgi olduğu belirtilirken, aynı zamanda Süper Lig'in de bir seçenek olarak değerlendirildiği ifade ediliyor.

Cuadrado'nın yeni rotası Türkiye olacak

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Juan Cuadrado'ya Suudi Arabistan'dan ciddi bir ilginin olduğu ancak futbolcunun kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği belirtiliyor. Bu nedenle yeni rotasının Süper Lig olabileceği öne sürülüyor. Haberde, Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transferinin bir örnek olarak gösterildiği ve Cuadrado'nun da deneyimli golcünün izinden giderek rotayı Türkiye'ye çevirebileceği ifade ediliyor.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi

İnter'le 9 maça çıktı!

Juan Cuadrado bu sezon Inter formasıyla 9 maçta sahaya çıktı. 35 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda takımına 2 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ