İstanbul Kağıthane'de bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere toplamda dört kişi yaralandı. Saldırıya karışan üç şüpheli, olay yerine gelerek silahlarını ateşledikten sonra kaçtı. Şüphelilerin 20'li yaşlarında olduğu belirtildi.

Kağıthane'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi'nde saat 17.30 sularında yaşanan olayda, aralarında husumet bulunan C.Ö. isimli bir kişiye karşı silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıda C.Ö. ile birlikte D.E. adlı bir kişi ve M.K, S.A. ve D.A. isimli üç kadın yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 20'li yaşlardaki üç şüpheli, olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

3 ilde FETÖ operasyonu: 4 gözaltı 3 ilde FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de saldırının gerçekleştiği noktada çalışmalara başladı.

Saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan D.E., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralılardan S.A.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis ekipleri, saldırıya karıştığı belirlenen ve kimlikleri tespit edilen üç şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dehşet anları görüntülere yansıdı

Saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bir adamın yere düşmesi ve çevredeki insanların korkarak kaçışması anları yer alıyor.

Kaynak: İHA