Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı’nda yaşandı. 07 AIP 016 plakalı otomobilin sürücüsü Murat Toprak, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halindeki 09 RT 907 plakalı minibüse ve ardından da kaldırımdaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Murat Toprak ve Ercan Ö. ile minibüs sürücüsü Sinan U. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Murat Toprak, otomobilden çıkarıldıktan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından uzun süre kalp masajı yapıldı. Sağlık ekipleri de Murat Toprak, Ercan Ö. ve Sinan U.'ya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Murat Toprak, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Beyazıt’ta raylara düşen vatandaş tramvayın altında kalarak can verdi Beyazıt’ta raylara düşen vatandaş tramvayın altında kalarak can verdi

KAZA ANI KAMERADA

Kazanın ardından Murat Toprak’a yapılan kalp masajı anları, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde, Murat Toprak’ın yerde yattığı, çevredeki vatandaşların ona kalp masajı yaptığı ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA