Şerit Değiştirmek İsterken Çarpıştılar

Kaza, dün gece saat 23.30 sularında Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 TD 517 plakalı otomobil sürücüsü, şerit değiştirmek isterken arkadan gelen 34 CMY 950 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan yolcuya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

Boşanma aşamasında olduğu kocasının evini yaktı: Yangını merdivende oturarak izledi Boşanma aşamasında olduğu kocasının evini yaktı: Yangını merdivende oturarak izledi

Öte yandan, kazaya karışan otomobil sürücüsünün ise aracını olay yerinde bırakarak kaçtığı belirtildi. Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: (İHA)