Kastamonu’da meydana gelen üzücü bir trafik kazasında bir otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarpmıştır. Bu feci olay sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralanmıştır.

Bursa'da kaza sonucu devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti Bursa'da kaza sonucu devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza Detayları

Kaza, Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, 29 yaşındaki Özkan Palabıyık’ın kullandığı 37 LH 469 plakalı Fiat marka otomobil, aynı yönde ilerlemekte olan 06 JUR 04 plakalı kamyona arkadan çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle otomobil, kamyonun altına girmiştir.

Yaralılar ve Kayıp

Kazada otomobil sürücüsü Özkan Palabıyık, yanında bulunan eşi Özge Palabıyık ve 2 yaşındaki çocukları A.P. yaralanmışlardır. Yaralılar, hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Ne yazık ki, Özkan Palabıyık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. Eşi ve çocuğunun sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu bildirilmiştir.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından derhal bir inceleme başlatılmıştır. Olayın tüm yönleriyle araştırılması ve sorumluların belirlenmesi amacıyla soruşturma sürdürülmektedir.

Kaynak: İHA