Kedi cesetleri şok etti

Olay, Karşıyaka ilçesi Latife Hanım Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın bahçesinde kedi cesetleri gören çevre sakinleri, güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, K.K.'nin sokaktan topladığı kedileri eve götürdüğü, yere düşen bir kediye tekme attığı ve daha sonra da öldürdüğü kedileri bahçeye fırlattığı görüldü. Komşular, durumu polise bildirerek K.K.'den şikayetçi oldu.

A W120689 03

Kapıyı açmayınca çilingir çağırdılar

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, K.K.'nin kapıyı açmaması üzerine savcılıktan arama kararı aldı. Kapıyı çilingir yardımıyla açan polisler, K.K.'yi gözaltına aldı. Polis aracına bindirilirken, öfkeli bir vatandaş K.K.'ye yumruk attı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan K.K., emniyete götürüldü.

Ölü kediler hastaneye kaldırıldı

Polis ekipleri, apartman bahçesinde bulunan ölü kedileri delil torbasına koyarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Kedilerin ölüm nedenleri ve sayıları yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.

Korkunç anlar kamerada

Öte yandan, K.K.'nin kedi katliamı yaptığı anlar apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, K.K.'nin ellerinde kedilerle apartmana girdiği, yere düşen bir kediye tekme attığı, merdivenlerden çıkarken de kedileri sertçe tuttuğu görüldü. Ayrıca, K.K.'nin oturduğu dairenin camından bahçeye kedileri attığı anlar da kameraya kaydedildi.

Eşine de şiddet uyguluyormuş

Gözaltına alınan K.K.'nin, eşine de şiddet uyguladığı ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi. K.K. hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA