Yangın Nedeniyle 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Düzce’nin Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi’nde bulunan bir kereste fabrikasında çıkan yangında 3 kişi yaralandı. Yangın, fabrikanın odun kurutma depolarından birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Alevler kısa sürede tüm depoyu sardı ve gökyüzünü kapladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında fabrika çalışanları ve forklift ustası, alevlerin diğer depolara sıçramaması için büyük çaba gösterdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3,5 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, 8 kişi de ambulansta oksijen tedavisi gördü.

Hafta sonu hangi ÖSYM sınavları var? 18-19 Mayıs ÖSYM sınavları Hafta sonu hangi ÖSYM sınavları var? 18-19 Mayıs ÖSYM sınavları

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Yangının çıkış sebebiyle ilgili polis ekipleri inceleme başlattı. Fabrika sahibi, yangının maddi hasara yol açtığını, ancak can kaybının olmamasının teselli olduğunu söyledi. Yangınla ilgili görgü tanıkları da ifadeleri alındı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: (İHA)