Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, SUV tipi aracın durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptığı görüntülere anbean yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kozluk Mahallesi D-100 yan yol Seka Battı Çıktı mevkisinde İstanbul istikametinde gerçekleşti. H.B.U. yönetimindeki 34 BU 0670 plakalı Kia marka SUV, durağa yanaşan M.Y. idaresindeki 41 J 0331 plakalı Isuzu marka özel halk otobüsüne arkadan çarptı.

Bu çarpmanın etkisiyle özel halk otobüsü, önündeki E.Y. tarafından kullanılan 41 ABP 812 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Ankara'da ulaşıma sağanak engeli: Bazı metrolar hizmet dışı Ankara'da ulaşıma sağanak engeli: Bazı metrolar hizmet dışı

Kazada, SUV'deki sürücü H.B.U. ile birlikte araçta bulunan sağ koltuktaki yolcu ve özel halk otobüsündeki 5 yolcu yaralandı.

Kaza sonrasında çevredeki vatandaşlar, kaza yerine yardıma koşarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bölgeye sağlık ekipleri, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Ayrıca, kaza anının bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ve çarpmanın şiddetiyle araçtan çıkan sürücünün görüntülerde yer aldığı belirtildi.

Kaynak: İHA