Kocaeli Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu sattığı belirlenen bir grubu teknik ve fiziki takibe aldı. Ekipler, dün gece operasyon için harekete geçti. Sivil jandarma ekiplerini fark eden şüpheliler, “dur” ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri de peşlerine düştü.

Kaçan otomobil, İzmit Yenişehir Mahallesi Demokrasi Caddesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halindeki bir araca çarptı. Kazanın etkisiyle otomobilden inen sürücü, bagajdan aldığı el çantasıyla topallayarak kaçmaya çalıştı. Ancak jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Otomobilde bulunan diğer şüpheli de gözaltına alındı. Kazada iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

A W122695 08

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekipleri, şüphelilerin otomobili, evi ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda, 836 gram bonzai, 15,5 gram metamfetamin, 3,9 gram eroin, 10 ecstacy hap, 8 sentetik ecza, 3 cep telefonu, hassas terazi ve 12 bin 750 TL para buldu. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, jandarma ekip aracının peşindeki otomobilin kaza yaptığı, sürücünün çantayla kaçmaya çalıştığı ve jandarma ekiplerince yakalandığı görülüyor.

Kaynak: İHA