Kocaeli’de bir eğlence mekanında meydana gelen olayda, 2 birey ile kalabalık bir grup arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Şehrin merkezinde yaşanan olayda, 2 şahıs, iddiaya göre eğlence mekanında bilinmeyen bir sebep yüzünden kalabalık bir grupla tartışmaya girdi. Tartışma dışarıya taştı ve 2 şahıs, karşı taraftan gelen 4 şüpheli tarafından şiddetli bir şekilde darp edildi.

Yere yatırılan bu iki kişi, tekmelerle hedef alındı. Saldırganlar, hız kesmeden bellerindeki kemerleri çıkararak, 2 kişiyi acımasızca dövdü. Aldıkları darbeler sonucunda bir kişinin hareketsiz şekilde kaldığı gözlendi.

Bu dehşet verici anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, saldırganların yerdeki iki kişiye yönelik tekme atması, ardından bellerindeki kemerleri çıkararak saldırıyı sürdürdüğü anlar net bir şekilde görüntülere yansıdı.

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Ayrıca, gruptaki diğer kişilerin olayı izlediği ve çevreyi kontrol ettiği de görüntülerde yer alıyor.

Kaynak: İHA