Aynı aileden 5 kişi öldü

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Konya-Antalya karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Konya istikametinden Antalya istikametine giden Mehmet Övüş yönetimindeki 42 AY 123 plakalı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 10 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya geçidinde bulunan 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölenlerin anneanne Fadime Aslan (52), torunları Elif Aslan (14), Fadime Aslan (7) ile Sultan Aslan (33) ve Emine Atalay (32) olduğu tespit edildi.

5 kişi yaralandı

Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Ceylin Naz Övüş (6) ile yaya geçidinde bulunan Hasan Atalay (11), Ali Cemal Atalay (8) ve Fadime Aslan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan bir kadının ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine sıkı denetim Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine sıkı denetim

Soruşturma başlatıldı

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Karayolu, kazanın olduğu bölgede bir süre trafiğe kapatıldı. Otomobil sürücüsü Mehmet Övüş, gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: (DHA)