Konya'da, iş yeri kurşunlaması nedeniyle husumet bulunan iki grup arasında sokak ortasında tüfek ve tabancalarla gerçekleşen çatışma anları, pazartesi günü öğle saatlerinde Doğuş Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre, bir grup, iş yeri kurşunlanması sebebiyle husumet içinde oldukları diğer şahıslarla karşılaştı. Bu karşılaşmanın ardından tüfeklerle ateş açıldı ve karşı taraf da tabancalarla karşılık vererek sokak ortasında çatışmaya neden oldu.

Olayın saniye saniye kaydedildiği cep telefonu görüntülerinde, grupların birbirine ateş açtığı, bir tarafın araca binerek kaçtığı, diğer tarafın ise aracın arkasından ateş açtığı ve mermi biten şahsın yakınlarından mermi istemesi yer alıyor.

Yaralanma olmamasına rağmen, olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlattı. Çatışmaya karışan 11 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Volkan D. ile Mehmet T., mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın detayları, güvenlik kameraları ve cep telefonu görüntüleri üzerinden incelenirken, polis ekipleri olayın arkasındaki sebepleri ve diğer şüphelileri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA