İş yerinden çıkarken vuruldu

Olay, dün akşam saatlerinde Selçuklu ilçesindeki bir oto sanayi sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Demir, husumetli olduğu Mehmet Yıldız’ın iş yerinden çıkmasını bekledi. Yıldız, iş yerinden çıktığı sırada Demir, tabancasıyla önce karnına ardından da göğsüne 5 el ateş etti. Yıldız, kanlar içinde yere yığılırken, Demir olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Baba feryat etti

Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Yıldız’a ilk müdahaleyi çevredeki esnaf yaptı. Sağlık ekipleri, Yıldız’ı ambulansa alarak hastaneye götürdü. Bu sırada olay yerine gelen baba Bircan Yıldız, gözyaşlarına boğularak “Yaşıyor değil mi doktor?” diye sordu. Ancak Yıldız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

13 yıllık husumet

Polis ekipleri, cinayet zanlısı Ramazan Demir’i kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Demir’in ifadesinde, cinayetin nedenini 13 yıl önce yaşanan bir olaya dayandırdığı ortaya çıktı. Demir, 2010 yılında kardeşinin Mehmet Yıldız tarafından bıçaklandığını ve felç kaldığını söyledi. Demir, Yıldız’ın bu olay nedeniyle cezaevine girdiğini ancak daha sonra tahliye olduğunu ve kendisine intikam yemini ettiğini anlattı. Demir, dün akşam Yıldız’ı öldürdüğünü itiraf etti. Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cenaze toprağa verildi

Öte yandan, Mehmet Yıldız’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çandır Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Yıldız’ın yakınları ve sevenleri katıldı.

Kaynak: DHA