Rize’nin Pazar ilçesinde yaşanan olayda, 12 yaşındaki Eyüp Ş., okul çıkışı bir köpek tarafından kovalanmaya başladı. Köpekten kaçmaya çalışan çocuk, yolda karşılaştığı başka bir köpeğe çarparak yere yuvarlandı. Bu sırada yoldan gelen aracın sürücüsü, çocuğu fark ederek hemen frene bastı. Aracın ön tekerleği çocuğun kafasına değdiği anda durdu. Çocuk, kafasından hafif şekilde yaralandı.

ÇOCUĞA ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ

Çocuğun yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, hemen yardıma koştular. Çocuğun kafasına buz uygulayan vatandaşlar, 112 acil çağrı servisine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğu tedbir amaçlı olarak ambulansa alarak hastaneye götürdüler. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Büyükçekmece’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kamyon devrildi Büyükçekmece’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kamyon devrildi

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Çocuğun köpek tarafından kovalandığı ve yola düştüğü anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çocuğun köpekten kaçarken başka bir köpeğe çarptığı ve yola savrulduğu görülüyor. Yoldan gelen aracın sürücüsü, çocuğu son anda fark ederek duruyor. Çocuğun kafasına aracın tekerleğinin değdiği an ise yürekleri ağzına getiriyor. Çocuğa yardım etmek için koşan vatandaşlar da görüntülere yansıyor.

Kaynak: İHA