Süper Lig'de 37. haftanın hakemleri belli oldu Süper Lig'de 37. haftanın hakemleri belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Temsilcimiz, grubun beşinci maçında Manchester United ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Galatasaray, gruptan çıkma şansını son maça taşımak için mücadele edecek.

Kopenhag, Bayern Münih'e konuk olacak

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray'ın rakibi Kopenhag ise grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Danimarka ekibi, beşinci maçta Bayern Münih ile Almanya'da oynayacak. Bayern Münih, grupta 12 puanla liderliği garantiledi. Kopenhag ise Galatasaray ile arasındaki averaj farkını korumak için puan almaya çalışacak.

Kopenhag Kulübü'nden bilet uyarısı

Kopenhag Kulübü, Galatasaray ile oynayacakları son maç öncesi taraftarlarına bir duyuru yaptı. Kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, taraftarlardan biletlerini Galatasaraylılara satmamalarını istedi.

Kulüp, "Parken Stadyumu'ndaki 2 Şampiyonlar Ligi maçında da sorun yaşanmadı. Son maç Galatasaray karşısında oynanacak ve sorun yaşanmaması için biletlerinizi koruyun. Biletler diğer maçlar gibi şimdiden tükendi. Bayern Münih ve Manchester United maçlarında Galatasaray taraftar gruplarının stadyumlara girdiğini gördük. Bunun yaşanmaması ve gruptan çıkma mücadelesinde takımınızı desteklemek için stadyumda yerinizi alın." dedi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)