Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda oy kullanma süreci devam ediyor. Normal şartlarda, oy verme işlemleri saat 17.00'de sona erecekti. Ancak Akatlar Spor Kompleksi'nde yaşanan yoğunluk sebebiyle birçok üye oy kullanamıyordu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi

Başkan adayları Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın durumu endişe verici bulup açıklamalarda bulunmalarının ardından, Divan Kurulu çözüm için adım attı. Kulüp, emniyetle iş birliği yaparak dışarıda kalanları kapsayan bir düzenleme planladı. Oy kullanamayan üyeler için belirlenen bariyer, saat 17.00'den sonra dışarıda bulunan üyelere oy kullanma imkanı tanıyacak.

Beşiktaş Genel Kurul Divan Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgili Beşiktaşlılar, dışarıda büyük yoğunluk olduğunu biliyoruz. Bu nedenle çadır dışında belirli bir alan çevrilecektir. O alanın içinde olan herkes oy kullanabilecek, hiç kimse endişe etmesin. Saat 17'den sonra çevrili alanda bulunanlar oy kullanabilecek, ancak saat 17'den sonra bu alana kimse alınmayacaktır. Bu konuda her iki başkan adayı da anlaşmıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ