Kaza, saat 15.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Riva mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Bayrak yönetimindeki 41 E 9891 plakalı TIR, sağ şeritte ilerlerken 34 TJ 3254 plakalı otomobilin sürücüsü şerit değiştirmek istedi. Bu sırada TIR, otomobile arkadan çarparak bir süre sürükledi. TIR, daha sonra bariyerleri aşarak orta refüjde durabildi.

-kuzey-marmara-otoyolunda-tir-otomobile-carpti-1-olu-4-yarali_7700_dhaphoto4

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Kazayı gören vatandaşlar, durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobilde sıkışan yaralıları kurtardı. Otomobilde bulunan Özbekistan uyruklu Davlydova Ranokhon (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Emre Bayrak da yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Ranokhon’un cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Sosyal medyada tepki çekti: Köpekleri balkona kilitledi Sosyal medyada tepki çekti: Köpekleri balkona kilitledi

KAZA TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, TIR’ın otomobile çarptığı ve bariyerleri aştığı görüldü.

Kaynak: (DHA)