Liverpool, Premier Lig'de Brighton karşısında geriye düşmesine rağmen, Luis Diaz ve Mohamed Salah'ın attığı gollerle 2-1 galip gelerek önemli bir zafer elde etti. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında hata yapmayan Liverpool, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Ntvspor'un haberine göre; Premier Lig'in 30. haftasında Anfield'da gerçekleşen mücadelede Liverpool, Brighton'ı konuk etti.

Geriye düşmesine rağmen, sahadan 2-1 galip ayrılan Jürgen Klopp'un ekibi, Manchester City ve Arsenal'ın karşılaşacağı haftada önemli bir galibiyet elde etti.

Brighton'ın golünü Danny Welbeck kaydederken, Liverpool'un galibiyetini getiren golleri ise Luis Diaz ve Mohamed Salah attı. Bu sonuçla Liverpool, şampiyonluk yarışında hata yapmadı ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Liverpool bu sonuçla puanını 67 yaparak zirveye yerleşti. 65 puanlı Arsenal 2. sırada 64 puanlı Manchester City de 3. sırada yer aldı.

Seri devam etti

Liverpool, Brighton karşısındaki galibiyetiyle bu sezon Premier Lig'deki iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü.

Anfield'da oynadığı 15 maçta 12 galibiyet elde eden Liverpool, 3 maçta ise rakipleriyle berabere kaldı. Jürgen Klopp'un ekibi, ligde oynadığı son 6 maçta da rakiplerine yenilmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ