Stuttgart'ın deneyimli orta saha oyuncusu Mahmoud Dahoud, milli takım tercihini Suriye Milli Takımı'ndan yana kullandı. 28 yaşındaki futbolcu daha önce 2 kez Almanya Milli Takımı forması giymişti.

Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta forma giyen Mahmoud Dahoud, Sky'a verdiği röportajda Suriye Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı.

28 yaşındaki oyuncu, Suriye Milli Takımı'nda forma giymeye karar verdiğini söyledi ve şunları ekledi: 'Suriye için oynama fikrine çok çabuk karar verdim. Almanya'da büyüdüm, hayatımın tamamını burada geçirdim ve genç milli takımlarda ve A milli takımda oynayarak büyük bir gurur yaşadım. Almanya benim evim. Ancak Suriye, ailemin kökeninin ve benim doğum yerimin bulunduğu ülke. Ailemden erken yaşta, Almanya'da ne kadar ayrıcalıklı bir hayat sürdüğümüzü ve aynı zamanda Suriye halkına neşe getirmenin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Bunu gerçekleştirmek istiyorum ve bu içten gelen projeye çok seviniyorum''

Almanya formasını 2 kez giydi

Mahmoud Dahoud, Almanya Milli Takımı formasını 2 maçta terletti. Tecrübeli oyuncu, Almanya'nın Türkiye ve Çek Cumhuriyeti ile oynadığı hazırlık maçlarında sahada yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ