Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan bir olayda, E.Ş. adlı kadının eşi Tolunay Şimşek'i (29) sırtından bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi.

Olayın, E.Ş. ile Tolunay Şimşek arasında ailevi bir konu nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gerçekleştiği belirtiliyor. İkilinin ikamet ettiği TOKİ konutlarında meydana gelen olayda, tartışma sonucunda yaşanan kavgada E.Ş.'nin kocası Tolunay Şimşek'i sırtından bıçakladığı ifade ediliyor..

İzmir’deki yasa dışı silah ticareti yapan 7 kişi tutuklandı İzmir’deki yasa dışı silah ticareti yapan 7 kişi tutuklandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki Merkez Beydağı Mahallesi'nde yaşanan olayın ardından, komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tolunay Şimşek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şimşek'in cenazesi, adli tıp kurumundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde şehir mezarlığına defnedildi. Olayın faili olduğu düşünülen E.Ş. isimli kadın ise gözaltına alındı. Şimdi ise olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA