Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaştığı maçlarda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sacha Boey, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın transfer radarına girdi.

Boey'in, özellikle Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda United'a karşı sergilediği etkileyici performans, İngiliz takımının yetkililerinin ilgisini çekti.

ESPN'in haberine göre, Boey'in gelecek yaz transfer dönemi öncesinde Manchester United'ın savunmasını güçlendirmek isteyen teknik heyetin transfer listesine alındığı iddia edildi.

Manchester United'ın, oyuncularının sözleşme sürelerine dikkat ettiği ve Sacha Boey'in de sözleşmesinin 2025 yılında sona ereceği belirtiliyor.

Transfer sürecinde oyuncunun sözleşme durumunun önemli bir etken olduğunu vurgulayan kaynaklar, Galatasaray'ın Fransız sağ bekiyle ilgili olarak avantajlı bir pozisyonda olabileceğini ifade ediyor.

Manchester United'ın, Boey'in sözleşme durumundan yararlanarak transferi daha uygun bir fiyatla tamamlamayı hedeflediği belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ