Galatasaray ile adı geçen Christian Eriksen, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Eriksen'in Galatasaray ile görüşme halinde olduğuna dair iddialar da gündemde.

Eriksen 1

Chelsea'den Estevao Willian için 57 milyon euro Chelsea'den Estevao Willian için 57 milyon euro

Ntvspor'un haberine göre; Manchester United forması giyen Christian Eriksen'in Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilmişti. Deneyimli futbolcu, İngiliz ekibindeki durumuna dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Eriksen 2

Tipsbladet'e verdiği röportajda Christian Eriksen, düzenli forma şansı bulamamasından dolayı mutsuz olduğunu ifade etti. Eriksen, şu sözlerle durumunu dile getirdi:

Eriksen 3

"Eriksen, "Erik ten Hag ile durumdan elbette mutsuz olduğumu, mümkün olduğunca çok oynamak istediğimi konuştum. Seçtiği takımın bu olduğunu ve Kobbie'nin iyi gittiğini, orta sahanın geri kalanının da iyi gittiğini, dolayısıyla yer için rekabet olduğunu, üst düzey bir kulüpte oynuyorsanız bunun beklenen bir şey olduğunu" belirtti."

Eriksen 4

Tecrübeli yıldız, "Düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini" ifade ederek, yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceğini ima etti.

Eriksen 5

Eriksen, "Elbette uzun vadede endişelenebilirsiniz çünkü mümkün olduğunca çok oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturmak istemezsiniz. Benim böyle bir yaklaşımım yok." şeklinde konuştu.

Eriksen 6

Christian Eriksen'in adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor. The Sun'da yer alan haberde Galatasaray'ın Danimarkalı orta saha ile geçtiğimiz ay görüşmelerde bulunduğu iddia edildi

Eriksen 8

Habere göre, Galatasaray'ın yanı sıra Christian Eriksen'in eski takımı Brentford'un da onun bir diğer seçenek olarak önünde durduğu belirtiliyor..

Bu sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkıp 1127 dakika süre alan Eriksen 1 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ