Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu manav dükkanının önündeki sebze ve meyve tezgahlarına çarptığı bir kaza meydana geldi. Otomobil, dükkanın önündeki tezgahları dağıtarak bir ağaca çarptı. 

Kaza, Manisa'nın Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.M. yönetimindeki 45 PY 914 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu manav önünde bulunan sebze ve meyve tezgahlarını dağıtarak önce kaldırıma çıktı, daha sonra bir ağaca çarparak durabildi.

Bunlarda hayvansever: Hayvanları Koruma Derneği’nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı Bunlarda hayvansever: Hayvanları Koruma Derneği’nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü S.M. ve manav çalışanı E.E., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Manav çalışanının diz kapağının kırıldığı öğrenilirken, her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ayrıca, kaza anı güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde, kazada üzerine gelen otomobili fark eden E.E.'nin ani bir hamleyle kenara atlaması ve aracın manav reyonlarına hızla çarpması yer alıyor.

Kaynak: İHA