Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm insanlığın Filistin’e destek olması gerektiğini vurguladı Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm insanlığın Filistin’e destek olması gerektiğini vurguladı

Şeflerin tadarak puanladığı yemeklerin sonucunda, MasterChef All Star’dan ayrılan isim duyuruldu. Peki, MasterChef All Star’da kim elendi? MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? İşte detaylar…

Eleme potasındaki yarışmacılar

MasterChef All Star’da bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar şunlardı: Burcu, Uğur, Tanya, Emir, Serhat ve Murat. Bu yarışmacılar, şeflerin belirlediği konseptlere uygun yemekler yapmak için ter döktü. Konseptler şöyleydi:

  • Burcu: İtalyan mutfağı
  • Uğur: Fransız mutfağı
  • Tanya: Türk mutfağı
  • Emir: Japon mutfağı
  • Serhat: Hint mutfağı
  • Murat: Meksika mutfağı

Elenen yarışmacı belli oldu

Yarışmacılar, şeflerin belirlediği konseptlere uygun yemekler yapmak için 45 dakika süre kullandı. Sürenin sonunda, yemeklerini şeflere sunan yarışmacılar, puanlarını aldı. Puanlama sonucunda, en yüksek puanı alan yarışmacı Emir oldu. Emir, Japon mutfağından sushi, tempura ve miso çorbası yaparak şefleri etkiledi. Emir, 30 puan alarak eleme potasından kurtuldu.

En düşük puanı alan yarışmacı ise Tanya oldu. Tanya, Türk mutfağından yaprak sarması, yoğurtlu patlıcan salatası ve irmik helvası yaparak şeflere sundu. Ancak yaptığı yemekler şeflerin beğenisini kazanamadı. Tanya, 15 puan alarak MasterChef All Star’a veda etti.

Tanya kimdir?

Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katıldı. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun oldu. MasterChef All Star’da 7. haftada elendi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)